Меню сайта
Форма входа
Категории раздела
Новости политики [73]
Последние политические новости Украины и России.
Происшествие и событие [35]
Новости Киева [87]
Разные [13]
Поиск
Календарь
«  Май 2011  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031
Архив записей
Друзья сайта
  • Заметки...
  • Официальный блог
  • Сообщество uCoz
  • FAQ по системе
  • Инструкции для uCoz
  • Статистика

    Онлайн всего: 1
    Гостей: 1
    Пользователей: 0
    Четверг, 25.04.2024, 09:18
    Приветствую Вас Гость | RSS
    Главная | Регистрация | Вход
    Если ты страдаешь фигней,
    то делай это красиво!
    Главная » 2011 » Май » 17 » Чутки про вибори мера Києва поширюють для мобілізації більшості Київради
    15:23
    Чутки про вибори мера Києва поширюють для мобілізації більшості Київради
    На думку політолога, ця інформація спрямована на те, щоб дисциплінувати і мобілізувати нинішню більшість в Київраді, а також виробити лояльне ставлення до голови держадміністрації.

    «Думаю, що тут скоріше відголосок певних дискусій, які тривають, обговорення певних варіантів. У мене є підозра, що йдеться про певні чутки, які мають впливати на депутатів, які представляють нову більшість в Київраді», - заявив Фесенко.

    Експерт вважає, що проводити вибори восени цього року Партії регіонів не вигідно через соціально-економічну ситуацію в Україні. «Справа не лише в рейтингах Попова чи Клічка. Справа в загальному контексті, а він зараз не сприятливий для Партії регіонів», - зазначив Фесенко.

    «І якщо Попов буде балотуватися від Партії регіонів, а скоріше за все саме так і буде, то звичайно ризики для нього дуже великі. Я не думаю, що до осені ситуація принципово зміниться. А якщо тенденція одужання економіки і української, і світової буде продовжуватися, то наступного року ситуація може бути не такою критичною, як нині», - заявив політолог.

    «Думаю, що поки йдеться про чутки, а не про конкретні плани чи вже остаточне рішення», - заявив Фесенко. «Я думаю, що максимум, що можливо, це обговорення такого сценарію у порівнянні з іншими», - додав він.

    Що ж до того, що у Партії регіонів уже нібито формуються передвиборчі штаби, а голова КМДА Олександр Попов вже представив керівника штабу – народного депутат від НУНС Валерія Борисова, Фесенко зазначив, що штаби зараз можуть створювати під вибори 2012 року.

    Нагадаємо, сьогодні газета «Сегодня» із посиланням на джерела у Київраді та Партії регіонів повідомила, що вибори мера Києва відбудуться цієї осені.

    1 травня лідери фракцій у Київській міській раді заявили про готовність підтримувати Київську міську державну адміністрацію. Наприкінці квітня Київська міська рада обрала секретарем міськради депутата від Громадського активу Києва Галину Герегу, яка замінила на цій посаді Олеся Довгого.

    Нинішнім мером міста Київ є Леонід Черновецький, переобраний на цю посаду у 2008 році. Після обрання Віктора Януковича президентом він фактично був усунений від влади. Влітку 2010 року КМДА очолив Олександр Попов.
    Категория: Новости Киева | Просмотров: 383 | Добавил: Febral | Рейтинг: 0.0/0
    Всего комментариев: 0
    Имя *:
    Email *:
    Код *:
    Copyright MyCorp © 2024
    Конструктор сайтов - uCoz