Меню сайта
Форма входа
Категории раздела
Новости политики [73]
Последние политические новости Украины и России.
Происшествие и событие [35]
Новости Киева [87]
Разные [13]
Поиск
Календарь
«  Март 2011  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031
Архив записей
Друзья сайта
  • Заметки...
  • Официальный блог
  • Сообщество uCoz
  • FAQ по системе
  • Инструкции для uCoz
  • Статистика

    Онлайн всего: 1
    Гостей: 1
    Пользователей: 0
    Пятница, 29.03.2024, 15:56
    Приветствую Вас Гость | RSS
    Главная | Регистрация | Вход
    Если ты страдаешь фигней,
    то делай это красиво!
    Главная » 2011 » Март » 22 » Попов обживає кабінет Черновецького
    14:57
    Попов обживає кабінет Черновецького
    Будівля столичної мерії, мабуть, одна з найбільших адміністративних будівель у всій країні. Споконвічно на 10 поверхах мерії були розміщені кабінети міських керівників, різних головних управлінь та управлінь. Наразі головним кабінетом міста вважається робоче місце голови КМДА Олександра Попова.

    У цьому кабінеті на 2 поверсі раніше сидів екс-мер Олександр Омельченко, потім якийсь час - мер Леонід Черновецький, Олесь Довгий, потім, за чутками, зять мера В`ячеслав Супруненко.

    Приймальня Попова обладнана камерами спостереження, а ввійти можна лише за спецпропуском. Після Черновецького Попов нічого у кімнаті не змінював - лише приніс дав прапори: України та Києва, кілька зелених вазонів, книги та три ікони.

    Натомість кабінет Черновецького розташований на 9 поверсі і потрапити туди нереально - вхід охороняє цифровий замок на дверях приймальні й ще один - безпосередньо на дверях кабінету мера.

    Однак, відзначає видання, за 2 роки, приміщення практично не змінилося - мер лиш забрав його срібну статую, яка раніше була в музеї подарунків. Меблі у кабінеті Черновецького обтягнуті бежевою шкірою, за робочим столом книжкова шафа, а на столі фотографії онуків. Як і в будь-якому кабінеті чиновника такого рівня, там є додаткова кімната відпочинку з телевізором і невеликим диваном та ванна кімната.

    Перший заступник Попова Олександр Мазурчак розташувався у 20 квадратних метрах. У кабінеті фактично другої людини в місті - робочий стіл, офісне крісло й кілька стільців та книжкова шафа. На столі - стопки документів і журналів по будівництву. На стінах - герб, кілька картин, карта Києва та дві ікони.

    Заступник голови КМДА Олександр Пузаннов, в обов`язку якого входить боротьба з корупцією, улаштувався на п`ятому поверсі у кабінеті екс-заступника мера Ірени Кільчицької.
    Кімната оформлена в ясно-жовтих тонах, у ній є кілька шкіряних крісел і журнальний столик, робоче місце й стіл для переговорів. На стіні - портрет президента, а з боків від нього - прапори України й Києва.

    На робочому столі поруч із комп`ютером - три стаціонарних телефони й кілька простеньких мобильних, у кутку - новелика срібна іконка з образом Христа. Є у Пузанова й кімната для відпочинку.

    Кабінет заступника голови КМДА з питань Євро-2012 Анатолія Голубченка, нагадує англійський мисливський будиночок, адже стіни в ньому до половини оброблені деревом.
    У приміщенні Голубченка є робочий стіл, стіл для переговорів і шафа, крісло й журнальний столик. Є в кабінеті й ізюминка - старі годинники з курантами величезних розмірів.
    На стінах кабінету крім традиційного фото президента висять кілька картин, а між ними - один з перших проектів старого сміттєспалювального заводу. Поруч у чималій рамці великими буквами надруковані цитати із проповідей матері Терези.

    Наймолодший 32-річний заступник Попова Руслан Крамаренко сидить в кабінеті Дениса Басса на 6-му поверсі. Обстановка в стилі мінімалізму - робочий стіл, великий стіл для переговорів і журнальний столик біля входу. Усе в бежево-коричневих тонах. Стіни - теж світло-бежеві, прикрашені більшими чорно-білими фотографіями старого Києва в рамках і великою картою міста.

    На столі, крім паперів, нічого нема, навіть комп`ютера. Зовсім недавно в кабінеті з`явилися два невеликих деревця у вазонах, відзначає видання. Однак, як це не дивно, після скорочення штату на 115 осіб (а незабаром планують звільнити ще 400) у мерії раптом стало тісно.

    Головне управління з організації й проведення Євро-2012 мусить орендувати три кабінети в сусідній будівлі інституту "Київпроект", витрачаючи на це 750 тисяч гривень бюджетних коштів на рік.

    Однак в мерії чимало залів з хорошим ремонтом для проведення офіційних зустрічей і нарад. Кожен з них займає близько 60 кв. м, тож там цілком могли б розміститися три кабінети Головного управління з підготовки до Євро.

    Видання відзначає, що "футбольне управління" можна було б розмістити і на закритому 9-му поверсі, де дуже рідко з`являється мер Леонід Черновецький.
    Категория: Новости Киева | Просмотров: 493 | Добавил: Febral | Рейтинг: 0.0/0
    Всего комментариев: 0
    Имя *:
    Email *:
    Код *:
    Copyright MyCorp © 2024
    Конструктор сайтов - uCoz